Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal 10,08,2015

Eski 08-10-2015   #1
Şengül Şirin
Icon7

Günlük Fal 10,08,2015

Günlük Fal

KOÇ : Yüzün güler olmuş Öyle koftiden değil gerçekten gülüyorsun hayırdır? O güldürenler seni kandırmasın güven olmaz aşkım

BOĞA : Sabret sonunda başarıya ulaşacaksın İyi bir kalbe sahipsin aşkım Bu yüzden aşkta kaybediyorsun insanlar iyilik bilmez

İKİZLER : Haberin olsun bir çok dost sandığın tipler yerli yersiz seni konuşuyor aşkım Ağızları torba değil ki büzesin Dikkat et

YENGEÇ : Bugünler biraz zor geçebilir Sen rahatlığı seven birisin zoru görünce kaçma savaş aşkım Duygusal değil mantıklı davran

ASLAN : Enerjik ve cana yakın birisin Cazibenle elde edemeyeceğin kimse yok gibi aşkım Sana karşı hata yapan biri pişman olacak

BAŞAK :Sabrının sonucunda başarıya ulaşman an meselesi Hayalini kurduğun şey çok yakında olacak aşkım biraz zaman

TERAZİ : Bugünlerde değişik ruh haline içine girdin Bi gülüyorsun bi mutsuzsun Yalnızlıktan desem maşallahın var dikkat çekiyorsun aşkım

AKREP : Karşındakilere hep bi güvensizlik var içinde Haklısın aşkım o kadar kazık yedikten sonra ben olsam bende güvenmem

YAY : Değişik ruh haline girebilirsin Noluyor lan bana dediğin durumlar olabilir aşkım Bazı şeyler çok kötü gidiyor bahsetmiyorum bile

OĞLAK : Bir gram beyni olmayan ve ruhu orospu olan tiplerle uğraştığına değmez Canını sıkma boş yere aşkım onların ben

KOVA : Bu aralar kendini enerjik ve özgür hissedip sonra birden mutsuz hissedebilirsin Anlıyacağın dengesizsin aşkım kafanı topla

BALIK :Kafanı kurcayan düşünceler var kararsızsın Her zamanki gibi yapman gereken takmamak aşkım Takarsan daha çok üzülürsün