Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal 4.8.2015

Eski 08-04-2015   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal 4.8.2015

Günlük Fal

KOÇ :Zorda olduğun bir dönem Seni sıkan ve kafanı ütüleyen insanlar var Bence onları bırakıp gitmelisin canımıniçi arkana bakmadan

BOĞA :Moralini bozmak gibi olmasın ama yakında biri olacak ve hayatına sıçacak Zaten hep öyle olur girer, sıçar ve gider canımıniçi

İKİZLER :Şu kıskançlığını biraz azaltsan tam süper insansın canımıniçi Biliyorum sevdiklerini paylaşmak istemiyorsun ama böyle olmaz ki|

YENGEÇ : Başkalarının senin için söylediği şeyleri takmamayı çok iyi beceriyorsun canımıniçi Üzülmek sana göre değil tatlım

ASLAN : Kendine salaklık bende diyorsun ama salalık sende değil canımıniçi İnsanlar puşt olmuş sen temiz kalplisin yerim seni üzülme|

BAŞAK : Güvenini bir kere sarsan birine bi daha güvenme diye kaç kere diyecem ben sana canımıniçi Bir kere yapan hep yapar unutma bunu

TERAZİ : Endişelenmeyi bırak Kıyamam sana takma kafana canımıniçi geçmiştekilerden ne hayır gördün ki gelecektilerden hayır göresin

AKREP : Başkalarının düşüncelerini dinliyorsun ama hiç uygulamıyorsun Özgürlüğünü kısıltlamalarına izin vermemen güzel canımıniçi

YAY : Geçmişle ilgili bir takım arızalar çıkabilir Dedikodunu yapanları dövmek istemeni anlıyorum ama siktir et canımıniçi değmez

OĞLAK : Çevrende sana yağ çeken, seni pohpohlayan ibişler var Götün kalkmasın canımıniçi onlar göt insanlar çekip giderler güvenme

KOVA : Kıskanç gözler üzerinde Sana nazar değecek diye korkuyorum canımıniçi Önümüzdeki 1-2 hafta zorlanacaksın ama sonra rahatsın

BALIK : Hayatın hareketlenmeye başlıyor Neşene neşe katan insanlarla dolaşmalısın, kafanı ütüleyenlerle değil canımıniçi