Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal 20,07,2015

Eski 07-20-2015   #1
Şengül Şirin
Icon7

Günlük Fal 20,07,2015

Günlük Fal

KOÇ: Eğlen gez toz ama bokunu çıkarma Fazlası kötü Dostların senle zaman geçirmekten mutlu oluyor

BOĞA: Her şeyde gerçekçi olmak zorunda değilsin Biraz hayal kurmak sana iyi gelebilir Ayrıca kıskançlığı biraz azalt

İKİZLER: Şu utangaçlığını biraz üzerinden at artık Tamam iyisin hoşsun güvenilirsin dürüstsün ama bu utangaçlıkla olmaz

YENGEÇ: Sıkıntıya gelemeyen rahat, naber? Yalnızlıktan sıkıldın biliyorum ama kendini yalnızken iyi hissediyorsun onu napcaz?

ASLAN: Yeni biri olsun istiyorsun ama bu da öncekiler gibi olacaksa hiç olmasın Rahatını bozan birine hiç tahammül edemiyorsun

BAŞAK: Bu aralar mutluluk saçıyorsun etrafına Seni böyle görenler noldu buna diyor ve kıskanıyorlar

TERAZİ: Ben sana laf anlatmaktan yoruldum Sabır çekmeyi bırak ne olacaksa olsun senden değerli mi üzme kendini artık

AKREP: Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesin Çevrendekiler seni bunaltmışa benziyor Canını sıkanlara katlanma yol ver gitsin

YAY: Sana yapılan yanlışları kolay affetme Hayatına alacağın kişileri biraz daha dikkatli seç Bu aralar bir aşk seni bekliyor

OĞLAK: Her şeyi içine atıp kendini yemeği bırak Seni çekemeyenleri boşver kudursunlar Kafan ancak böyle rahat eder

KOVA: Başkası için değişme kendin ol Seni kabul eden böyle etsin Yalan aşklardan ve çıkarcı arkadaşlıklardan uzak dur

BALIK: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermeyenlere yol ver gitsin Kimse senden değerli değil bunu unutma