Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal 08.07.2015

Eski 07-08-2015   #1
Şengül Şirin
icon109

Günlük Fal 08.07.2015

Günlük Fal

KOÇ: Bu aralar çok mutlusun ama kötü bir haber alabilirsin Tabiki de bu haber seni üzmeyecek çünkü sen güçlü birisin

BOĞA: Hayrola? Tatlılığın üzerinde yine dicem ama sen hep tatlısın Tadını kaçırmaya çalışanlara izin vermiyosun deme aynen devam

İKİZLER: Senin gibi tatlı birini bu öküzler üzmeyi nasıl başarıyor anlamış değilim Bu aralar karşına hiç beklemediğin biri çıkabilir

YENGEÇ: Sıcakkanlı ve herkesle kolay kaynaşabilen birisin Ama konu aşk olunca elin ayağın birbirine dolaşıyo biraz daha sakin olsan

ASLAN: Napıcaz senin bu havalı tavırlarını böyle Etrafta bu kadar ezik tip varken havalanmakta sonuna kadar haklısın

BAŞAK: Hayatının aşkını dışarıda arama Dibinde ama sen göremicek kadar körsün Sana değer verenleri tekrardan gözden geçir bakayım

TERAZİ:
Çekici olan biri her zaman tehlikelidir Çekiciliğinin farkında olanlar da daha tehlikeli Sen ikincisine giriyorsun

AKREP: Geceleri onu düşünmekten vazgeçsen diyorum artık O kimbilir kimlerle takılırken senin onu düşünmen çok salakça değil mi?

YAY: Bu aralar gerçekten içmeye ve kafa dağıtmaya ihtiyacın var Kafan karışmış ama gelecek günleri bekle güzel günler yakın

OĞLAK: Şerefsizleri çeken mıknatıs mı taşıyorsun sen ne yapıyorsun anlamadım ki? Nerede şerefsiz bir insan var hop seni buluyor

KOVA: Bir insanın başına gelebilecek en güzel şey sensin sanırım Sevdiğin insanı sahiplenip, karşılıksız olarak sevebiliyorsun

BALIK: Hayatının merkezine öküzleri oturt sonra ben neden mutsuzum Herkese hakettiği kadar Fazla değer verip değerinden olma