06-24-2015
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 24,06,2015
Günlük Fal
KOÇ: Terketti diye karalar mı bağlıcaksın ha? Güzelliğini kullan ve koluna yeni bir sevgili tak kıskançlığından ölsün
BOĞA: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermiyorsa yol ver gitsin Şimdi ben değerliyim de kendi kendine Harikasın
İKİZLER: Her işini erteleye erteleye bir bok yapamaz oldun Aşık olmaya bile üşeniyorsun Kendine gel yüzünü yıka bi
YENGEÇ: Kimse için asla değişip kendinden ödün verme Herkes seni olduğun gibi kabul etsin yada defolup gitsin Sen çok özelsin
ASLAN: Tutturmuşsun aşk lazım da aşk lazım diye Sen mal mısın? Mutsuz olmak ağlamak mı istiyo canın boşver aşkı kafanı dinle
BAŞAK: Arkandan kuyunu kazmak isteyen gerizekalılar var ve bunlar çok yakındaki insanlar Kimsenin seni üzmesine izin verme dik dur
TERAZİ: Biraz üzgün gibisin sen noldu? Ben anladım senin derdini aşk lazım dimi Müjdemi isterim yakında dur hemen heyecanlanma dur
YAY: Dost dediğin insan her zaman yanında olur Etrafında dost görünümlü düşmanların bir hayli fazla Neden hala başından kovmuyorsun 
OĞLAK: Kafanı yastığa koyduğunda düşündüğün insan var ya, Heh o seni gram haketmiyor bunu görmen lazım artık kör müsün nesin ya
KOVA: Şu geçmişi unutsana artık sen Öküz işte ondan artık ne köy olur ne kasaba Yeni aşklara yelken aç dinle beni biraz ya
BALIK: O kadar iyi niyetlisin ki insanlar seni kolay lokma gibi görüyor Onlara dersini verip kolay lokma olmadığını gösterme zamanı
|