06-05-2015
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 05,06,2015
Günlük Fal
KOÇ: Kendi hayatına yoğunlaş başkasının değil Kafanda dolaşan düşünceler er ya da geç bitecek Mutlu olmayı hak ediyorsun
BOĞA: Etrafında sana laf ederek seni üzeceğini sananlara karşı sürekli gül Kıskançlıktan çatlasın gerizekalılar ahahaha
İKİZLER: İçin bi kıpır kıpır senin hayırdır ? Hoşlandığın biri mi var? Yandık desene Sen aşık olunca hiç kimseyi görmüyorsun
YENGEÇ: Kurt mu var içinde anlamadım ki Sürekli gezeyim tozayım istiyorsun Eski defterlerden birisi kafanı karıştırmasın dikkat et
ASLAN: Aldığın kararların arkasında sağlam durmalısın İnsanlar seni zayıf sanmasınlar Şu duygusallıktan bi çık artık ya
BAŞAK: Kendine güvenin geldi sonunda be Senden bi bok olmaz diyenleri göt etmen lazım Onları haklı çıkarma sakın
TERAZİ: Sevdiklerini ne güzel de sahipleniyorsun Sanarsın ki koruyucu melek Üzülmek sana yakışmıyor seni güldürenlerle gez
AKREP: Sevmediklerine tam bi aslan olurken, sevdiklerine yavru kedi oluyorsun İçine attığın dertleri sal gitsin rahatla biraz
YAY: Herkesi mutlu etmek için koşturmaktan yorulmadın mı? Tamam melek gibi bi kalbin var ama insanlar göt be değmez
OĞLAK: Güvendiğin herkes mi puştluk yapar arkadaş Ne bahtsız birisin Hakkında kötü konuşanların ağzını bantla sen en iyisi
KOVA: Noldu sana böyle ruhun sıkılmış senin Heyecan lazım heyecan Orda burda dedikodunu yapanları mı dövsek napsak
BALIK: Bazı insanlara alışman zaman alabilir Ne saçmalıyor bu ya diyebilirsin Hayatı umursama diyorum dinle beni biraz
|