Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Havas Ve Enerjistlik Gerçeği

Eski 05-10-2015   #2
Kayıtsız

Cevap : Havas Ve Enerjistlik Gerçeği

Allahin isimlerini Kuranin ayetlerini koruyan gorevlilere hadim denir Maksadim burda iyiyle kotuyu ayraclar icerisinde soylemekcininde iyisi kotusu vardirve yapabilecekleri sınırlidır Hadimlerinde belli bir gucu vardir Fakat onlara kotuluk yaptiramazsin Seriatin disinda bir istegini yapmazlar Hadim Allahin secilmis hizmetkarlaridir Ve bazi esmalarla yada ayetlerle hesaplamalar yaparak istiyorsun Tabi bu hadim istemeninde bir karsiligi var İmkansiza yakin seyler mesela sana bir ayet veriliyor o ayeti gece yarisindan imsak vaktine kadar normal bir hizda okursan 1000 adet okuyabiliyorsun Fakat senden 5000 10000 gibi rakamlar tamamlanmasi isteniyor Demem o ki Allahin bir hazinesi var ve bu hazine hem dunya hayatini duzene sokabilir(de)yaptigin hatalari yada nefsin zayifligini hesap edersen insani imanindan edecek durumlarada sokabilirince bir cizgide yuruyecek bu ilme adim atan insanneredeyse hata yapma ihtimali yokama cinci buyucu sifacibunlarin herbirinin amaci farklidir Kusurum olmussa affola" Not: ben ne havsciyim nede buyucuyum"
Alıntı Yaparak Cevapla