03-02-2015
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ : Daima kendinden emindir Koç Ona ne yapacağını öğretme
BOĞA : Bir başkadır Boğayı yaşamak Hissederek, özleyerek, ağlayarak, gülerek yaşamak Asla doyamayacağın bir bir duygudur
İKİZLER : Geçmişini hatırlayarak yaşar İkizler Unutamaz yaşadıklarını Unuttum dese de unutamaz, yapamaz 
YENGEÇ : Aşk acısını kolay atlatamaz Yengeç Kafasını dağıtması zaman alır Hassastır çünkü Zor sevip zor vazgeçtiği gibi zor unutur 
ASLAN : Bir Aslan susuyorsa adım atmanı bekliyordur
BAŞAK : Bir Başak kendisini kıskanan ve çekemeyen insanlardan haz duyar, güler geçer 
TERAZİ : Sevdiği kişiyle gurur duymak ister Terazi Zaten gurur duymayacağı bir kişiyi de sevmez
AKREP : Sesini duymak için can attığı kişiyi aramak için adım atmaz Zordur çünkü Onun için Çatlasa da, patlasa da, ölse de ARAMAZ 
YAY : Yeryüzündeki iyilik melekleridir Yaylar Yanlışları vardır ama kötülükleri asla yoktur
OĞLAK : Öyle bir tutulur ki Oğlak, gözü başkasına kör, kulakları başkasına sağır, dili başkasına lal olur Yani Oğlak fena tutulur
KOVA : Kolay olanı sever, zor olana aşık olur bir Kova 
BALIK : Sık sık küser bir Balık Ne yapsın çok yumuşak bir kalbi var
|