Yalnız Mesajı Göster

Metin2 Pvp Server Tanıtım Sitesi

Eski 02-28-2015   #1
kombici

Metin2 Pvp Server Tanıtım Sitesi

Site Adresi: pvpserverlerorg

Site Kuruluş Tarihi: 2008

Tüm tanıtım sitelerine nazaran adil bir oylama sunan ve serverları kontrol etmeden yayımlamayan pvpserverlerorg sitesinin biraz içeriğinden bahsedelim Sitede birçok rpg oyunu bulunuyor Bunun yanında bir de ogame oyununun pvp server tanıtımları yer alıyor Rpg oyunlarının arasında en popüler olan oyun metin2 ve bu site de metin2 pvp serverler tanıtımlarıyla yola çıkmış ardından silkroad pvp serverler ve knight pvp serverleri haznesine almıştır Ogame de bu oyunlardan çok çok sonra eklenmiştir

Ancak site yayın yılından itibaren en kaliteli metin2 pvp serverler üzerinden yani pvpserverlerorg/metin2html adresinden vermiştir Diğer kategoriler için kalitesiz demiyoruz, yanlış anlamayın ancak metin2 ile yayın hayatına başladığı için haliyle o bölüm üzerine daha çok durmuşlar Eğer server sahibiyseniz siz de serverınızı tanıtıp binlerce oyuncuya kavuşabilirsiniz Oyuncuysanız da onbinlerce server arasından birini seçip oynamaya başlayabilirsiniz Üstelik siteye üye olup blog ve medyadan da faydalanabilmeniz mümkün