Konu: Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal

Eski 02-25-2015   #1
Şengül Şirin
icon109

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Kafan bu aralar karışık sana değer vermiyorsa yol ver gitsin Şimdi ben değerliyim de kendi kendine üç kere Harikasın

BOĞA: Başkası için değişme kendin ol İnsanlar seni olduğun gibi kabul etsin Benden tavsiye çıkarcı arkadaşlıklardan uzak dur

İKİZLER: Kimse kendinden daha değerli değil sakın kendinden ödün verme Bırak kudursun puştlar Bu aralar hayatın durgun olacak

YENGEÇ: Ufukta yeni aşk var hemde çok kısa zamanda sakın bunun da götünü fazla kaldırıp kaçırma Arkandan konuşanları sustur

ASLAN: Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesin hem arkadaş hemde aşk çevren seni bunaltmışa benziyor Canını sıkanları dövecem ben

BAŞAK: Aşk hayatın çok güzel gidiyor demeyi çok isterdim ama inan bok gibi gidiyor eskilere fazla takılma yeni yelkenlere açıl

TERAZİ: O kadar başına buyruk ve dik kafalısın ki insanlar sana ne dese yeri Ama sende haklısın canını çok yakmışlar senin

AKREP: İçten pazarlıklı insanlar etrafında duvar örmüş O duvarı kaldırmak senin elinde arkadaşlarını iyi seç canını yakmasınlar

YAY: Tamam rahatsın, neşelisin, sıcakkanlısın, şakacısın ama bi o kadar da ayran gönüllüsün Bir taneyle yetinmesini bil be

OĞLAK: O kadar monoton bir hayatın var ki kendini kescen Biraz ortamlara gir, yeni arkadaşlıklar edin Git dağa tırman heyecan olur

KOVA: Her işini erteleye erteleye bir bok yapmaz oldun Neden bu kadar üşengeçsin kalk biraz kendine gel ya sen bu değilsin

BALIK: Sürekli yeni insanlarla tanışıyorsun ama çekingen olduğundan yalnız olmaya mahkumsun Biraz atak ol utanma