Konu: Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal

Eski 01-30-2015   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Canım selam İşten güçten kafayı sıyırmaya devam mı? Helal valla süper aynen devam bu nasıl bir azimdir öyle anlamadım ya

BOĞA: Yapacağın şeyleri adım adım planlamış olmana rağmen bazı insanların işlerine burnunu sokmaları seni delirtiyor Hepsi çok bilmişler

İKİZLER: Yanında gerim gerim gerildiğin asla rahat edemediğin insanlar var Rahatsız ortamlar sana göre değil Kaçasın geliyor

YENGEÇ: Son zamanlarda çok fazla yiyorsun haberin olsunOndan sonra vay efendim neden kilo aldım diyete başlamalıyım deme sakın Uyarıyorum

ASLAN: Yaratıcı olmayan dar görüşlü insanları sıkıcı buluyorsun Onlarla paylaşabileceğin çok fazla şey yok Hayal gücünü daraltıyorlar

BAŞAK: Napacaz senin bu üşengeçliğini merak etme depresyonda falan değilsin havalardandır geçer abuk sabuk insanları çıkar hayatından

TERAZİ: Baya bi yoruldun kendini boşladın senin gibi tatlı birini yalnız bırakanlar mal haftasonu güzelce dinlen kendine gel

AKREP: Sen her şeye tahammül edebiliyorsun fakat sana haksızlık yapıldığı anda deliriyorsun Huzurun için bu insanları hayatından çıkar

YAY: Çok inatçısın çok Kimse sana yapmak istemediğin bir şeyi zorla yaptıramaz Bu özelliğine bayılıyorum Aynen böyle devam

OĞLAK:Yalnız kalıp kafa dinlemek istediğin bir dönemdesinAksine herkes dünyada bir sen varsın gibi üzerine geliyorKaçmak istiyorsun

KOVA: Sabırsızlıkta dünya markası olmuşsun Seni oyalayan insanlardan hoşlanmıyorsun Sana göre zaman kaybılar

BALIK: İyi niyet denildiğinde aklıma gelen ilk insanlardansın Çevren bunu suistimal eden insanlarla dolu Kendini onlardan korumalısın