Şengül Şirin
|
Sütlü Körili Tavuk Yemeği
Körili Tavuk

Sütlü Körili Tavuk Yemeği
Malzemeler
2 adet tavuk but veya göğüs
1 çay bardağı light süt
1 çay kaşığı köri baharatı
Çay kaşığının ucu kadar tuz
Tarifi
Tavuk butlarını ya da göğsünü bir tencereye alın, haşlayın Haşlandıktan sonra didikleyin Didiklediğiniz tavuk parçalarını bir tavaya alın, içerisine süt ve köriyi ilave edin Tuzu da ilave edin, karıştırarak pişirmeye bırakın Sütünü çekene kadar pişirin ve servis edin
Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|