11-02-2014
|
#2
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Patlıcan Sarma
Patlıcan Sarma

Malzemeler
- 1 adet büyük boy patlıcan
- 250-300 gram lor peyniri
- 2 adet domates
- Baharatlar
- Maydanoz
- Dereotu
- Fesleğen
- Sarımsak
Adımlar
- Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın
- Tepsiye yağlı kağıt serin
- Patlıcanları fileto şeklinde uzunlamasına kesin ve 10 dakika kadar fırınlayın
- Domatesleri küçük küçük doğrayın
- Bir kasede peynirleri, sarımsak, otları ve domatesleri baharatlarla karıştırın
- Her bir patlıcan dilimi üzerine domates-peynir karışımından ilave edin
- Patlıcanla sarın ve 100 derecede 15 dakika kadar pişirin
Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|