Konu
:
Piramit Ses Yalıtım Süngeri
Yalnız Mesajı Göster
07-16-2014
#
1
b.a.f.
Piramit ses yalıtım süngeri
miz formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir
Esnektir ve kolay uygulanabilir
Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddelerle ileri teknoloji kullanarak üretilir
Piramit sünger fiyatı ucuzdur
Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir
Mineral bazlı yanmazlık katkısı emprenye edilmiş açık gözenekli ve yanmazlık testlerinde yüksek dayanım gösteren poliüretan süngerlere akustik piramit tipinde ses yalıtım süngerine denir
Esnektir ve kolay uygulanabilir
Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddellerle ileri teknoloji kullanılarak üretilir
Piramit sünger fiyatı ucuzdur
Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir
Piramit formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir
Akustik Piramit Ses Yalıtım Süngeri Teknik Özellikleri:
Ortamdaki sesin akustiği için kullanılır Makina Dairelerinde Ses yalıtım amaçlı Jeneratör Odalarında Ses Yutum Özelliği Prova Ve Kayıt Stüdyolarında Mix Odalarında Müzik Odalarında
Birçok Alanda Düşük Maliyetli Olduğundan Dolayı En Çok Tercih Edilen Ürünler Arasındadır
Profesyonel Anlamda Ortam Akustiği İçin Firmamız 5 Ve 7Cm lik İstenilen Renkte Akustik Piramit Sünger Üretmektedir
b.a.f.
Kullanıcının Profilini Göster
b.a.f. tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul