Konu
:
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
06-25-2014
#
1
Şengül Şirin
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
Malzemeler
1 bütün tavuk
tuz
Yapılışı
Bütün tavuğu temizleyip bir güzel yıkıyoruz
Her tarafını tuzlayıp büyükçe bir tencereye koyup kapağını kapatıyoruz
Kısık ateşte en az 1 buçuk saat 1 ya da 2 kez çevirerek kızarıncaya kadar pişiriyoruz
Tavuğumuz kendi suyunu salıp çekecek
Çok çevirmeden pişirin tavuğumuz dağılmasın
Göğüs kısmı etli olduğundan genelde o taraf aşağıda kalacak şekilde pişirin ki içi güzel pişsin
Ağızda dağılıyor, nefis bir tad
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul