Yalnız Mesajı Göster

Tencerede Bütün Tavuk Kızartması

Eski 06-25-2014   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Tencerede Bütün Tavuk Kızartması



Tencerede Bütün Tavuk Kızartması


Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • tuz
Yapılışı

Bütün tavuğu temizleyip bir güzel yıkıyoruz Her tarafını tuzlayıp büyükçe bir tencereye koyup kapağını kapatıyoruz Kısık ateşte en az 1 buçuk saat 1 ya da 2 kez çevirerek kızarıncaya kadar pişiriyoruz Tavuğumuz kendi suyunu salıp çekecek Çok çevirmeden pişirin tavuğumuz dağılmasın Göğüs kısmı etli olduğundan genelde o taraf aşağıda kalacak şekilde pişirin ki içi güzel pişsin Ağızda dağılıyor, nefis bir tad

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla