Konu
:
Spss Öğrenmek
Yalnız Mesajı Göster
Spss Öğrenmek
06-10-2014
#
1
b.a.f.
Spss Öğrenmek
Bilgisayar çağına girdiğimiz şu günlerde özellikle çıkartılan programlar ile pek çok işimiz çok daha hızlı bir şekilde halledilmektedir
SPSS bu açıdan oldukça gelişmiş olan ve özellikle sosyal bilimlerin istatiksel yazılımlarında kullanılan bir bilgisayar programıdır
Paylaştığımız SPSS eğitimi konuları sayesinde pek çok konuda uzmanlaşabilirsiniz
SPSS konu anlatımı pdf sürümüyle çok daha hızlı bir şekilde programın nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz
SPSS grafik oluşturma da oldukça başarılıdır
SPSS'de grafik oluşturma
işleminin oldukça beğenilmesinin ana nedeni bu özelliğinin diğer pek çok özelliği ile uyum sağlayabilmesidir
Statistical Package for the Social Sciences açılımına sahip olan SPSS, anket şirketleri, devlet kurumları, eğitim araştırmacıları ve pazarlama kurumları tarafından kullanılmaktadır
Sitemiz
SPSS kullanımı resimli anlatım
dersleriyle çok daha kısa bir süre içerisinde birçok ticaret alanında kullanabileceğiniz bu bilgisayar programını size öğretmede yardımcı olacaktır
Özellikle grafiksel açıdan oldukça başarılı olan program 20 farklı sürüme sahiptir ve her sürümde görsel özellikler daha da geliştirilmektedir
SPSS’de yüzde analizi resimli anlatım
sayesinde planlamalarınızı çok daha rahat bir şekilde yaparak kararlarınızı daha net verirsiniz
Bu konuda program oldukça kullanışlıdır
Ayrıca sitemizde
EViews Programı
hakkında bilgiler mevcuttur
EViews pek çok istatiksel analiz programını desteklemektedir
Site adresi :
http://spssogreniyorum
com
b.a.f.
Kullanıcının Profilini Göster
b.a.f. tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul