Konu
:
Yayın Sektörünün Gözde Dizisi True Detective
Yalnız Mesajı Göster
05-23-2014
#
1
dilokullari
Boş anlarımızda film izleme alışkanlığımızı artık
kesintisiz dizi izle
yer almaktadır
Özellikle tercihlerimiz olan filmlerin yerini artık diziler alıp, bu konu da yeni tercihler oluştukça izlemenin keyfine daha iyi varılıyor
Zamanımızın sağladığı imkanlar sayesinde filmlerin yerini artık diziler almakta olup, tercih edilmesinin gerekçeleri ayda birken artık her hafta yeni bir heyecan dolu bölümlerin yayınlamasının yanı sıra seyirleri daha çok cezbettiriyor, izledikçe daha çok merak uyandırmalarına rağmen soru işaretleri bırakıyor ve izlenim halinin devamlılığını yoğunlaştırdığı için talep olarak dizilere yoğunluk başlıyor
Dizi izlemek istediğiniz de oluşan seçenekler aralarında en iyisini ulaşabilmeniz için sizlere sunulan seçeneklerden biriside True Detective'dir
Bunaldıysan televizyon karşısına
True Detective izle
Son zamanlarda ismini belki sıkça duymuşsunuzdur bu dizinin
True Detective aşağı, True Detective yukarı
Büyük ihtimalle bahsedenler iki cümleden birini söylüyorlar:
Büyük ihtimalle bahsettikleri şu: “Abi evrenin süper dizisi, mutlaka izlemen lazım, televizyon bu şekilde bir senaryoyla karşılaşmadı
” ve ya daha ziyade şu: “Gerçekten bana çok ağır geldi, çok sıkıldım gidip Supernatural izleyeceğim
”
Eğer bu yazıyı okuyorsanız kuvvetle muhtemel siz ilk gruba dahilsiniz ve bu yüzden sizi kutluyorum
Çünkü True Detective, yayın sektörü boyunca ekranlarda görebileceğiniz en kaliteli yapımların gözdesi
dilokullari
Kullanıcının Profilini Göster
dilokullari tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul