Yalnız Mesajı Göster

Muzlu Bisküvi Pastası

Eski 12-06-2013   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Muzlu Bisküvi Pastası






MUZLU BİSKÜVİ PASTASI


2 paket kakaolu petibör bisküvi
2 paket kremşanti
2 su bardağı süt
2 tane muz
varsa 1 avuç ceviz


Üzeri İçin:

1 paket çikolata sosu
süt
Kremşantileri 2 su bardağı sütle iyicene çırpın Bisküvileri iri iri içine kırın Muzları soyup ekleyin Elinizle çok fazla ezmeden iyicene karıştırın varsa cevizde ekleyebilirsiniz Ben kalıp olarak kapaklı yuvarlak üçlü borcamların en büyüğünü kullanıyorum Borcamın içini alüminyum folyoyla kaplayın Karışımı dökün ve buzdolabında 1 gece bekletin Eğer o akşam yemek istiyorsanız mutlaka sabahtan yapın çünkü bisküvilerin kremşantiyi çekmesi gerekiyor Bekleme işlemi bittikten sonra kalıbı geniş bir servis tabağına ters çevirin folyoları çıkartın Çikolata sosunun yarısını yapmanız yeterli oluyor Sos pişip soğuduktan sonra pastanızı komple kaplayın İstediğiniz şekilde süsleyip servis yapabilirsiniz Çok pratik ve çok lezzetli bir tarif kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla