Konu
:
Muzlu Bisküvi Pastası
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Bisküvi Pastası
12-06-2013
#
1
Şengül Şirin
Muzlu Bisküvi Pastası
MUZLU BİSKÜVİ PASTASI
2 paket kakaolu petibör bisküvi
2 paket kremşanti
2 su bardağı süt
2 tane muz
varsa 1 avuç ceviz
Üzeri İçin:
1 paket çikolata sosu
süt
Kremşantileri 2 su bardağı sütle iyicene çırpın
Bisküvileri iri iri içine kırın
Muzları soyup ekleyin
Elinizle çok fazla ezmeden iyicene karıştırın varsa cevizde ekleyebilirsiniz
Ben kalıp olarak kapaklı yuvarlak üçlü borcamların en büyüğünü kullanıyorum
Borcamın içini alüminyum folyoyla kaplayın
Karışımı dökün ve buzdolabında 1 gece bekletin
Eğer o akşam yemek istiyorsanız mutlaka sabahtan yapın çünkü bisküvilerin kremşantiyi çekmesi gerekiyor
Bekleme işlemi bittikten sonra kalıbı geniş bir servis tabağına ters çevirin folyoları çıkartın
Çikolata sosunun yarısını yapmanız yeterli oluyor
Sos pişip soğuduktan sonra pastanızı komple kaplayın
İstediğiniz şekilde süsleyip servis yapabilirsiniz
Çok pratik ve çok lezzetli bir tarif kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul