Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Çocuğun Gelişiminde Okul Mu Aile Mi Önemlidir?

Eski 09-30-2013   #3
Şengül Şirin

Cevap : Çocuğun Gelişiminde Okul Mu Aile Mi Önemlidir?

Çocuğun gelişiminde önce aile gelirçocuk eğitimi ailesinden iyi alırsa,okulda verilen eğitimi daha çok kavrar ve benimserEğitimde önce aile sonra okul gelirAile de başlayan eğitim okulun verdiği eğitimle bütünleşerek çocuğun gelişimini en üst seviyeye çıkarırTabiki ailesinden iyi eğitim almamış çocuklar okuldaki eğitimcilerin sayesinde çok üst sıralara gelmişlerdirSize bir örnek vereyimBenim babam çok başarılı bir ilkokul öğretmeniydiokulunda bir olay oluyoröğrencilerinden biri çok yaramaz,saygısız,sorun çıkaran bir çocukAilesi ne yapsa bu çocuğu terbiye edemiyorbir gün bu çocuk okuldaki bayan öğretmeninin kafasına yumurta atıyorögretmenine hakaret ve saygısızlık yapıyorÖğretmen şikayetçi oluyorve çocuğu okuldan atmaya karar veriyorlarRahmetli babam ,olmaz diyorbu çocuğu benim sınıfıma verin,ben okutayımsorumluluk bana ait olsun diyor ve çocuğu babamın sınıfına veriyorlaro haylaz,saygısız,yaramaz çocuk,terbiyeli,söz dinleyen başarılı bir öğrenci oluyorokulunu bitiriyoriyi yerlere geliyorAnnesi bizi görse hala babama dua ediyorBu örnek okulun çocuğun gelişiminde ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,

Biraz olsun yardımım dokunmuşsa ne mutlu banabaşarılar