Yalnız Mesajı Göster

Cevap : 2013 Haziran Ayı Rezzan Kiraz Burç Yorumları

Eski 05-30-2013   #6
Şengül Şirin

Cevap : 2013 Haziran Ayı Rezzan Kiraz Burç Yorumları

Rezzan Kiraz Haziran 2013 Başak Burcu Yorumu

4 Haziran’da Köklere ilişkin 4 Evinizde olan Yay burcundaki Dolunay nedeniyle yılın geri kalanı için aile dinamiklerini sarsacak şekilde bir Ay Tutulması yaşayacaktır Ay tutulmaları genellikle eski alışkanlıkların sona ermesi ve kapının geçmişe kapatılmasının hatırlatıcısıdır Bu, saldırgan Mars’ın eleştirel Başak ile stresli bir kare içinde aynı hizaya gelmesine karşın, size en yakın olanlarla herhangi farklılıkları ateşleyebilir
Hasar bırakan bir savaşta kazanan muhtemelen hiç kimse olmayacaktır Yaşam alanınızı geliştirmek için bu tutkunuzu mesleki yaşamda ilerleme elde etmek için kullanın İyimser Jüpiter 11 Haziran’da Kariyere ilişkin 10 Evinize hareket ederek on iki aylık bir gelişim penceresi açar Bu, amaçlarınıza ulaşmada zaman ve enerjinizi ortaya koymak için başka bir nedendir
19 Haziran’da çokyönlü İkizler burcundaki Yeniay profesyonel 10 Evinizdeki yeni olasılıkların tohumlarını yayacaktır Ancak cesur Mars 4 Haziran’daki AyTutulması’nda olduğu gibi bu kameri ayda kare konumundadır Bu size daha fazla görev yükleyerek baskı yapmaktadır Ancak bu kez Güneş ve Ay’dan yapıcı bir üçgen oluşturulacak bir yardım gelmektedir Stratejik Satürn ise eğer iyi planlama yaparsanız stresinizi azaltacaktır 20 Haziran’da Güneş şefkatli Yengeç burcuna ve Gruplara ilişkin 11 Evinize girer Bu, yaz gündönümüne işaret etmektedir
Bu durum dostlarınızdan çok az yardım alabileceğiniz anlamına gelmektedir Yolculuk, eğitim veya kariyeriniz 24 Haziran’da dönüşümsel Uranüs-Plüton karesi ile daha büyük ölçekli bir dönüşe başlar, bu 16 Mart 2015 tarihinde bitecek olan bir dizi içindeki yedi açıdan ilkidir