Yalnız Mesajı Göster

Cevap : 8 Şubat 2013 Günlük Burç Yorumları

Eski 02-07-2013   #2
Şengül Şirin

Cevap : 8 Şubat 2013 Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Cool tavırlarınla herkesi kendine bağlıyorsun Doğallığına millet aşık oluyor Ben bile bazen kıskanıyorum seni

BOĞA: Sen mutlu olmayı hak eden birisin, seni kıran insanların allah belasını versin Seni üzenleri silmekle başla yeni hayatına

İKİZLER: Eskiden yaptığın hataların için canını sıkmaya gerek yok balım Her insan hata yapar Sen her hatandan ders çıkardın, aferin

YENGEÇ:
Değer verdiğin bazı insanlar arkandan iş çeviriyor Senin mutsuz olmanı isteyen her insan ölsün

ASLAN: Kalbinin sesini dinlesene artık hayatım O güzel kalbin seni asla yanıltmayacağını öğren artık

BAŞAK: Son zamanlarda o tatlı canını sıkıyorsun hem de boş yere Hayat ne kadar güzel artık kendin íçin yaşamanın zamanı geldi

TERAZİ: Ne zaman o yavşak insanlara karşı sert tavrını göstereceksin? Hep iyi niyetli olman da bir yere kadar bence Yeter bu kadar

AKREP: Gülüşün dünyalara bedel İnsanlar seni gülerken gördüğü an senden etkileniyor Gülmekten asla vazgeçme!

YAY: Çoğu insan sana hayran olabilir ama bir o kadar da seni kıskanıp arkandan iş çevirmeye çalışan insanlar var Dikkatli ol

OĞLAK:
Bu aralar sinirini zıplatan insanlardan uzak dur Doğru anı bekle ve gerekeni yap Kimse senden değerli değil

KOVA: Herkesin kıskandığı tek insansın, bu durum seni bazen rahatsız edíyor olabilir ama etmesin Unutma bu harika bir şey

BALIK:
Bu aralar mutsuz olabilirsin ama hepsi çok yakın zamanda geçecek Canını basit şeylere sıkmaktan vazgeçtiğin an mutlu olacaksın