Yalnız Mesajı Göster

Yengeç Burcu Şubat 2013 Aylık Burç Yorumu

Eski 01-30-2013   #1
Şengül Şirin
Icon7

Tüm su grubu burçlarının (Yengeç, Akrep ve Balık) sezgilerinin güçlü olduğu bilinir Sizin de özellikle evrenin gizemlerini çözme, mistik konulara merakınız, olacak bir şeye dair önceden oluşan hisleriniz olduğunu tahmin ediyorum İçsel dünyanız, psişik güçleriniz, sezgileriniz tarafında yeni bir dönemin kapısında durduğunuzu bilmenizi isterim Şubat ayı burç yorumlarımda, her burç için Neptün’ün Kova burcundan Balık burcuna geçişini de yorumlamayarak, önümüzdeki yeni bir 14 yıllık dönemde sizi bekleyen etkilerden haberdar olmanızı isterim Özellikle kişisel haritalarında Akrep burcu etkileri alan Yengeç burçlarının, evrenin gizemini çözmek, mistik konular, din ve maneviyat alanlarında oldukça meraklı olmaları muhtemel Yengeç’ler için başlayan bu yeni dönemde, sezgileriniz güçlendiğini, manevi ihtiyaçlarınızı karşılamak, gizemler üzerine odaklanmak ve mistik konularda daha önünüzü görebilen ve güçlerinizin arttığı etkiler altında olacaksınız
Diğer yandan Yengeçlerin hayatına girecek olan yeni yerler, hayatlar, insanlar ve ülkeler tanıma temalarında merak ve aksiyon artışı görülecek Yurt dışı seyahatleriniz artabilir Hatta kısa süreler yabancı kültürlerde yaşama girişimlerini olabilir
Bir kısım Yengeç, yüksek eğitimini müzik, psikoloji, din, felsefe, kimya gibi Balık burcu temalarına sahip alanlarda yapmak isteyebilir Bu alanlarda yüksek öğrenim, eğitim, kurs gibi faaliyetlerde bulunduğunuzda olumlu enerjiler altında olacağını bilin
Şubat ayına geri döndüğümüzde, 8 Şubat’tan ay sonuna kadar özellikle kariyerinize dair konularda bir rahatlama hissedebilir, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz Özellikle iş yerinizdeki bayanlarla ile ilişkileriniz düzene girebilir, onların destekleri ile kısa sürede iyi işler çıkartabilirsiniz
Ayın ikinci yarısından itibaren yurtdışı, eğitim, seyahat, kurs gibi tamlarda girişimlerde bulunabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz
Mutlu ve huzurlu bir ay diliyorum!