Konu
:
Silversea İle Rüya Tabirleri
Yalnız Mesajı Göster
evimin duvarında kabeyi gördüm..
01-10-2013
#
2
bıcırık
evimin duvarında kabeyi gördüm..
merhaba,
ben rüyamda yatak odasından kalkıp evimin salonuna giriyorum ve salonun duvarının tamamında kabeyi görüyorum
sanki duvarda dev bir plazma ekran varmış gibi
ve canlı yayın seyredesiniz ya hani aynen öyle işte
kabenin etrafında tavaf eden beyaz giyinmiş insanları görüyorum
o kadar şaşırıyorum ki,hayretle kabeye ve oradakilere bakarken birden eşimin ve dini nikahımız kıyılırken eşimin şahidi olan nuh'u görüyorum orada
ama onlar tavaf edenlerin arasında değiller hani üst katı var ya balkon gibi oralarda bir yerdeler sanki çok yakından görüyorlar kabeyi ve tavaf edenleri
ben eşime sesleniyorum diyorum ki nolur beni telefonla raryıp bana telefonla oradaki sesleri dinlet ben de duyayım orayı
eşim bana arkasını dönüyor cevap bile vermiyor
bu arada eşimin üzerinde koyu kahve bir pantolon ve gömlek var kıyafeti beyaz değil
eşim arkasını dönünce o kadar üzülüyorum ki yalvarıyorum nolur dinletsen bana diye,bunun üzerine nuh benim telefonumu arıyor bu arada nuhun kıyafeti beyaz renk
hemen açıyorum telefonu
bir kuran sesi duyuyorum ki anlatamam
insanlar kabeyi tavaf ederken bir erkek sesi kuran okuyor ama ben bugüne kadar ne böyle bir kuran okuma makamı duydum ne böyle bir arap aksanı duydum ne de böyle insanın ciğerine işleyen bir erkek sesi duydum
yani tarifi imkansız bir kuran dinledim ve telefonu kapattı nuh
nasıl ağlıyorum rüyamda ellerimi ağzıma kapatarak sessizce ya rabbi diyorum bu nasıl bir kuran okuma bu ne kadar güzel bir makam bu ne kadar güzel bir ses
gözlerimde yaşlarla uyandım
zaten uyku ile uyanıklık arasındaydı rüyam gözlerimi kırpıştırdığımı hatırlıyorum uyurken
bu arada rüyalar yorumlanırken kişinin hal ve durumu göz önünde bulundurulur derler ya
biz eşimle haziran ayından beri ayrıyız
ve beni 1 talak ile boşadı dinen
resmen boşanmadık
zaten son 2 yıldır sürekli kavga edip ayrılıyor 2 ay sonra barışıyor 1 ay beraber kalıp tekrar bir kaç ay ayrılıp tekrar barışıp en fazla 2 ay sonra yine ayrılıyorduk böyle bir kısır döngü içindeydik
yani tam 8 aydır tamamen ayrıldık
eve hiç gelmiyor artık
1 ay kadar önce eşimin ayrıldığı kadının(yani eski eşinin) kendisine tekrar dönmesi ve benden soğuması için hem bana hem eşime muska yaptırdığını öğrendik zaten eşim o kadının yanına yerleşmiş bizden ayrılınca
samsunda bir hoca bulduk ve muskaları çözdürdük
daha 15 gün falan oldu muskalar çözüleli
ve eşim hala o kadınla yaşıyor
bu arada ne çocuğunu ne de beni gözü görmüyor bile
ve yanında kaldığı kadına asla toz bile kondurmuyor
evladına bez ve süt parası bile kavga dövüş alabiliyorum
bize karşı bu kadar soğuk
rüya yorumu yaparken bizim bu durumlarımızı da dikkate alırsanız sevinirim
merakla yorumunuzu bekliyorum çünkü yorumlayacak kimse bulamadım:))
bıcırık
Kullanıcının Profilini Göster
bıcırık tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul