Yalnız Mesajı Göster

Şehit Aileleri çileden çıktı!

Eski 01-09-2013   #1
Şengül Şirin
Icontr

Şehit Aileleri çileden çıktı!

Şehit aileleri çileden çıktı!

AKP’nin İmralı ile müzakerelerine destek veren Gaziler ve Şehitler Derneği Adana Şube Başkanı Ersin Gülaçar, büyük tepki çekti Ankara’dan İstanbul’a, Balıkesir’den Trabzon’a kadar birçok ildeki şehit aileleri, bu açıklamanın “ne karşılığında yapıldığı”nı sorguladı

İşte şehit aileleri derneklerinin tepkisi: Böyle bir dernek tanımıyoruz Meşhur olmak için yaptıysa istediği oldu Benim evladımı öldüren bir katili hiç kimse benim adıma affedemez Katilin cezası idamdır Dinimizde de kısasa kısas vardır Görüşme de istemiyoruz af da

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Adana Şube Başkanı Ersin Gülaçar’ın hükümetin terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan ile pazarlık masasına oturmasına destek vermesine tepki yağdı Çubuk Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zeki Avan, bebek katili Öcalan ile hükümetin pazarlık masasına oturmasına karşı olduklarını belirterek, “Bir vatan haininin, bir evlat katilinin cezasını benim adıma kimse helal edemez Bunun cezası idamdır Kısasa kısas vardır dinimizde Vatan hainliğinin cezası idamdır Biz bu görüşmeleri istemiyoruz Af istemiyoruz” dedi Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca da açıklamaya sert tepki göstererek, “Böyle bir şehit ailesi derneği tanımıyoruz Meşhur olmak için mi yaptı böyle bir şeyi, o zaman meşhur oldu Zaten ortam yeterli derecede canımızı sıkıyor” diye konuştu

İdam edilsin

Yeniçağ’ın konu ile ilgili görüşlerine başvurduğu Çubuk Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zeki Avan, “Bir vatan haininin, bir evlat katilinin cezasını benim adıma kimse helal edemez Bunun cezası idamdır Kısasa kısas vardır dinimizde Vatan hainliğinin cezası idamdır” dedi Avan şöyle devam etti: “Biz bu görüşmeleri istemiyoruz Af istemiyoruz Bu anlamda zaten görüşlerimiz belli Madem pazarlık yapılacaktı neden bugüne kadar yapılmadı? En başta yapılsaydı? Bölücübaşı bu işe hakimse neden başta olmadı? Bu oynanan oyunların perdesini bir açsınlar da bu millet de, biz de öğrenelim Bölücübaşının arkasında kimler var, bu oyun nasıl oynanıyor? Hiçbir şey yapamıyorsanız bunun arkasındaki oyuncuları gösterin Biz şehit aileleri olarak vatan haininin cezası çekmesini istiyoruz Orada Devlet Başkanı, Başbakan gibi muhatap alınmasın Verilmiş cezası var, idam etsinler Neden idamı tartışıp geri çektiler? Halk oyuna gitsinler, bu millet ne diyor? Halk oyundan ne çıkıyorsa biz ona razıyız Masa başında ayak oyunları yapılmasın”

Sözün bittiği yer

Balıkesir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Tetik de, “Her gün şehit vermeye devam ediyoruz ama, bir zamanlar (teröristler pazarlık edenler bilmem nedir) diyenler şimdi kendi ayaklarıyla bebek katilinin ayağına gidip pazarlık yapıyorlar Ne diyebilirim ki, devletin düşüncesi buysa insanların yapabileceği bir şey var mıdır acaba? Adana’dan bu doğrultuda bir açıklama geldi Üzüldüm, bir şehit ailesinin, bir gazinin bu şekilde düşünmesine üzüldüm Sözün bittiği yerdir burası
KAYNAK:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=79151