Yalnız Mesajı Göster

Çocuğumu Nasıl Yetiştiriyorum

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğumu Nasıl Yetiştiriyorum

GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN KURALLARI

1-Daha küçükken ona istediği her şeyi vermeye başlayın Bu şekilde herkesin kendisi için varolduğunu düşünecektir Kendisini efendi, başkalarını hizmetçi görecektir
2-Kötü sözler söylediği zaman gülün Böylece kendisinin çok akıllı olduğuna inanacaktır Sonuçta tüm hile ve yalanları öğrenecektir
3-Ona düşünmeyi öğretmeyin Her şeyi hazır bulsun Böylece bulamayınca çalmayı öğrenecektir
4-Dağıttığı her şeyi siz toplayın Böylece sorumlulukları başkasına yüklemeyi öğrenecektir
5-Onun gözünün önünde tartışıp kavga edinBöylece sevgi ve saygı duyguları kaybolacaktır Acımasız ve zalim olacaktır
6-Ona istediği kadar para verin Dilediği gibi harcasınBöylece para için her şeyi yapmayı öğrenir Ama çalışmayı ve emek harcamayı terk eder
7-Her zaman onun tarafını tutun ki başkalarına karşı önyargılı ve peşin hükümlü olsun Böylece kavgacı ve fitneci yetişecektir
8-Bütün bunları ve benzerlerini çocuğunuza karşı yaparsanız geleceğin suçlusunu yetiştirdiğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz Böylece çocuğunuz felaketiniz olmaya bir adım daha yaklaşacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla