11-29-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Olan Sevdamdandir Bilesin
Öpüyorsam ayriligi gözünden
Söküyorsam yüregimi gögsünden
Geciyorsam gözlerinin icinden
Sana olan sevdamdandir bilesin  "
iklim iklim seriliyor bakislarin  Kirpiklerin demir parmaklik, baktigin uzaklara sürüyor sevdam, boguluyorum Etten bir duvar olasim, yoluna serilesim geliyor zor tutuyorum kendimi  icimden bir ses geri dönecegini söylüyor, inanmak isteyip kalemini kiriyorum elvedanin  isyanlarim basti sensiz bu kendi, faili mechulleri artti sessizligin, hüzünler bire bin veriyor gidisine  Boynumu büküyor, dudagimi büzüyor, kendimi ilk rüzgara teslim edecek kadar gücsüz hissediyorum Sirenleri caliyor yalnizligimin, yanimda sen olmayinca yürüdügüm yollar bir bir karariyor, gözlerimden akan kanlarla kizillasiyor her yer  Sol yanim uyusuyor  Bu sehirde sadece cigliklarim var, sana dokunamayacagim kadar yoksun artik 
"Karsiliksiz sevebilmekse sevda
Gercek seven küle dönmüs her cagda
Elim kolum baglanmissa kiyinda
Sana olan sevdamdandir bilesin "
Giyindim karakalem gülümseyislerimi, ilk adimi attim Basi sonu yok icine düstügüm boslugun, bir körkuyu  Yalnizlik bu olsa gerek senle dolu düse kalka bir yapayalnizlik  Zulaladigim düslerimle yercekimi infilak etti sanki  Hapsettigim umutlarim firar planlari kurarken ben yine gögsümde pamuklara sardim acilarimi 
"Meger ne yalniziz insan olmuşsak
Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak
Yeri gelmis aciyada gülmüşsek
Sana olan Sevdamdandir bilesin
Yeri gelmis ayriliga gülmüşsek
Sana olan sevdamdandir bilesin "
Yakiyorum yüregimi cehenneme inat, üsümesin yoklugun  Sustukca konusuyorum, kizgin bir demir gibi yaralarimi daglayan gecelerle bogusuyorum 
Göz kapaklarima agirligi mi sürdün sevdanin giderken?
Günesi göremiyorum  
ALINTIDIR 
|
|
|