Yalnız Mesajı Göster

Başar / *Peşinden Gelemedim

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başar / *Peşinden Gelemedim

Bu şarkı sevdigi insanı asla 1 daha asla göremeyeceine kendini inandıranlarve bunu bilip bunun acısıyla kavrulanlar icinbu şarkı onlar icin

cok zor bu gidişin amansız bitişinyar peşnden gelemedmseeeeeen gittinasLında bu kader bilemedi

dur birazyavaş yavaş zaman gecerse aklımın icinde 4 günümde saklı duran cennetmkimse anlamazdı benm ruh halmi
nasıl sanki bitmişim ve mutlulukta oysa tek isteimsaat 8 ordasn icim kayıp giderdi kalbimin mühürlü sandıından tek
isim cıkardı kandırırdıgözlerinbense burayı terkedip giderkengelme dedim sevme dedimboşuna kalbimi calma dedim
bu aşk inatcı 1 rüzgarın umursamasızca yüzüme carpmasıdurdurak deildi ellerinellerinde sanki hiçbişeyde yoktu
ortalıkda gözlern güler ve bense saclarında aradım huzuru şmdi düşmanm bu şehrekırık 1 koltuga oturuverdi şairin
ve gözlerinaldı beni senin benim deişlernicimde cırpınan tek 1 günlük asi kelebeimgözlermle yarına kör ebeğin

cok zor bu gidişin amansız bitişinyar peşnden gelemedmseeeeeen gittinasLında bu kader bilemedi

zaman geldi cattı malesef icimde ypratlmş hüznümün duvarlarında kalmşm bu akşamn dilinde ağlamaklı ezgiler icimde sezgiler
ayrılık giderdi ellerm fakat ruhum burdadayanamamki ağlamana oysa gelme demiştimkzgnm sna bu ayrlk akşamnda gömlmekte
1 hayalmbilmiyorm kacıncı şarkmn 2 verseindeym hala gelemedmki yanına gözlerm ateşteymve istemiorm artk sesim solmasn
gözmde dolmasn elm kavşmasncok güwendiim 1 aşkımdın oda nerdesnbilmesemde hissedermkoskocaman 1 aşk 4 güne sğdıayrılık
kacnlmaz sözlerm yalandıbense döndüümde şehre her 1 tarafı yaktımbusefer kararlıyımgitmessem darağlıyımelveda
istanbulum ağlamaklıyım

Alıntı Yaparak Cevapla