Konu
:
İnfokey &Amp; Sage - Bekledim Ben Senin Yollarını
Yalnız Mesajı Göster
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekledim ben senin yollarını
Aşk mı gördün kal sevgimi sandın san düşlere daldım dal ben sana oldum yar sen bana ol zarar kabul eder bu yürek bu da geçer be felek sanma dünya hep dönek
Karanlığın içinde hep yalandı kabus düşlerimin sesinde hep yanıktı yahus aşığının dilinde iz sürerdi suçsuz bataklığın dibinde bendim bi uçsuz
Beklerken yollarını sevginden yoksun söylerken
şarkı
mızı kulakların duysun hasret çeken bu adam söyle nasıl sussun akmasın sensiz yaşam koca dünya dursun
Ufuklara bakınca dalıyorum dipsiz aklıma gelince kalıyorum sessiz sırtım duvarda yazıyorum çaresiz bak bi yıldız kaydı gece bitti sensiz
Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını
Hatamı kaybettim yanlışa mı saptım, inan bana bebeğim seni hep aradım boşluk vardı içimde değişik bi biçimde kaldım öyle kaskatı felek attı sille
Yağmur suskun firtınalar suskun ah benim güzelim ceset oldum soğudum kanım dondu, saat durdu yaşam beni yordu cenazeme beklerim fatiha okursun kaderim mi böyle sitem raymım olsun mektupların yanımda dediklerin aklımda ağlarım hergece kimbilir kimle özlerim sıcağını sevgi dolu bakışını
Boğazımda düğümlenen sözlerin anlamısa herzaman da durmayan divane aşık ben ölümü düşünmedim ben daha çok erken aynı yerde beklerim beni şafak sökerken
Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını
BEKLEDİM BEN SENİN YOLLARINI
!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul