Konu
:
Dramélodi-Kalßim Toplu Mézar
Yalnız Mesajı Göster
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
qecemde damlayan umutlarım qünesle kuruduqunda pek sasırmadım buqün
neden bu aklımın içinde qömdüqüm kesitler acıtır oldu herseyi?cevabı öyle zorki
oysa ben bi öykü yazdım ömrüme ve qökkusaklarıyla süsledim ayaz vaktleri
dudaklrım cürür dedim bu kalbe atılan her dikişte payın var anlatırdım
ancak hep kılıf bulundu her hataya bekle dönme sırtını
yıqınla düş harap edildi belleqimde
biranda doqdum bir anda çöktüm içimde öldün amma hersabah doqarmısın dokunma yetti!öcmü almak isteqin elem nefeslerimle demlenirken benmi istedim yolumu benmi cizdim ikametinde bos ihanetiniyle loş yürekler ordusuyla intihar sebeplerim yorqun ömrüm ellerimde sen
kalbim toplu mezar qömülü mazi acıtır icini derin derin heryerim defnet buqünü dünümü yara ben bana mahcup o qeceme mehtap
!
zaman bi yolculuk vesait kacırdım ben yolumu tasla dolduran misafiratli kacırttınsa bilki canımı acıtmakla kalmayıp atlar üstümde cocuklar ip atlar mezarımın da yerini bilmeden
ben de bakakalır ve hayalleri hatırlarım qece üç ellerimde fotoqraflarıyla muhabbetlerimi anımsarım
duvarlarda kanlı tırnak aralarım sızlatırsa biyerleri harbi basım önümde takılırm
senin qibihasim bi sahterkarlık hic de öyle qözükmüyordu hep yanımda olacak hep kulaklrımda fısıldayacak sen qiderken ellerimde zanlı mektubuyla kuyuda durdu noktalar devamı yoktu ama coquldu noktalar qözümde büyüdü yaklasanlar acıyla cıqlık attım qidin dedim qelmeyin yerimi bilmesin merak edersen semaya bak qece o qördüqün benim!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul