Konu
:
Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta
Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)
Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)
MALZEMELER
3 Yaprak Jelatin
½ Limon Suyu
600 gr Bögürtlen
100 gr Labne Peynir
5 Çorba Kasigi Toz Seker
1 Su Bardagi Süt
2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu
Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya
YAPILIŞ TARİFİ
Jelatini sicak suyun içine koyun
Kasik yardimiyle karistirip eritin
Yarim
limon suyunu jelatinle karistirin
Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin
Bögürtlen
püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin
Erittiginiz jelatini de bu
karisima ekleyin
Sütün içine surubunu koyup karistirin
Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin
Pandispanyalarin
arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin
Pastayi bu sekilde 3 saat
buzdolabinda bekletin
Kremasi donmus pastanin üzerine kalan
bögürtlenleri siralayin
Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul