Yalnız Mesajı Göster

Burçak Sarma..

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Burçak Sarma..



MALZEMELER:
  • 1,5 litre süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 2,5 su bardağı tozşeker
  • 2 paket vanilya
  • 50 gram margarin
  • 2 paket eti burçaklı bisküvi
YAPILIŞI:Bir tencereye unu,şekeri ve sütü koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelimAltını kapatınca vanilya ve margarini ekleyelimMikserle 15 dakika çırpalımBisküvileri robota koyup un haline getirelimBüyük fırın tepsisine bisküvileri tepsi görünmeyecek şekilde yayalımÜstüne kaşıkla muhallebiyi yayıp üstünü düzeltelimSoğumasını bekleyelimSoğuyunca dolaba koyup3,4 saat dinlendirelimSonra boyundan 2 eninde 8 parçaya bölüp rulo sarıp servis yapalım


Alıntı Yaparak Cevapla