Konu
:
Kabaklı Dilimler
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Dilimler
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Dilimler
Malzemeler
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı doğranmış taze soğan
2 kabak (küp doğranmış)
4 yumurta
¾ su bardağı yoğurt
1
5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
¾ su bardağı ufalanmış beyaz peynir
1 çay bardağı maydanoz~dereotu karışımı
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Üzeri için
10 kabak dilimi
Kabak ve soğanları 4 yemek kaşığı zeytinyağında 10-15 dakika soteleyin
Geniş bir kasede yumurtaları mikserle çırpın
Yoğurdu ekleyip karıştırın
Un ve kabartma tozunu harmanlayıp ekleyin
Peyniri, sotelenmiş sebzeleri, maydanozu, dereotunu, kalan zeytinyağını, tuz, karabiberi ve pulbiberi ekleyip kaşıkla karıştırın
Karışımı yağlı kağıt serili fırın kabına aktarıp kabak dilimlerini üzerine dizin ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin
Soğuduktan sonra dilimleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul