Yalnız Mesajı Göster

Belen Tava (Hatay Usuli)

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Belen Tava (Hatay Usuli)



Malzemeler:
1 kg kuzu kuşbaşı
6 adet domates
6 adet yeşilbiber
30 diş sarımsak
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızıbiber
Tuz

Hazırlanışı:
Tencereye margarin ve kuşbaşı etleri atın suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin Halka şeklinde doğranmış yeşilbiberleri ilave edip kavurun İçine küp şeklinde doğranmış domatesleri, sarımsakları, kırmızı biber, kekik ve tuz atıp karıştırın 20 dakika pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla