Konu
:
Pirinçli Halle (Malatya)
Yalnız Mesajı Göster
Pirinçli Halle (Malatya)
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinçli Halle (Malatya)
için Malzemeler :
1 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
su
Pirinçli Halle (Malatya)
yemeğinin hazırlanışı:
</STRONG>Bir kaşık yağ, pirinç ve tuz üzerini geçecek kadar suyla haşlanır, ayrı bir kasede iki kaşık un bir bardak suyla ezilir, iyice karıştırılır
Haşlanmış olan pirince karıştırılarak ilave edilir
Karıştırmaya devam edilerek iyice pişirilir, ateşten alınıp sıcak olarak servis tabağına yerleştirilir, üzerine kaşıkla göz göz çukurlar açılır, yakılmış yağ çukurlara doldurularak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul