Konu
:
Limon Ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Limon Ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limon Ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı
Limon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı
Kılıç balığı hem salatalarda hem de ana yemeklerde kullanılabilen bir balık türüdür
İşte muhteşem bir kılıç balığı tarifi
inShare
Yorum: 0
Belirli bir hastalığa iyi geldiğine dair kanıt olmasa da dengeli beslenmek isteyenler için önerilmektedir
Yüksek cıva içerdiği gerekçesiyle hamilelerin uzak durması gereken bir balık olsa da böyle bir durumu olmayan kişilerin tüketmesinde fayda vardır
"Limon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı" tarifi için tıklayın!
Kılıç balığı kemik sağlığını destekler ve diyet yapanlar tarafından az kalorili olması nedeniyle tercih edilir
Bir porsiyon kılıç balığında 20 gram protein bulunur
Protein mideyi dolu tuttuğu için acıkmayı geciktirir
Limon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı Tarifi
Malzemeler
8 adet kılıç balığı filetosu (Her biri 120 gr
)
4 diş sarımsak
2 yemek kaşığı bal
2 adet limonun suyu
2 çay kaşığı zencefil
1 limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı pul biber
1 demet maydanoz (kıyılmış)
1 dal biberiye (kıyılmış)
Tarifin yapılış videosu için tıklayın!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul