Konu
:
But Dolması Tarifi Ve Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
But Dolması Tarifi Ve Yapılışı
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
But Dolması Tarifi Ve Yapılışı
Malzemeler
:
12 Adet But Sarma
4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
Yarım demet maydanoz
2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz
But Dolması yemeğinin Hazırlanışı :
Ceviz içlerini robotta çekin
Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın
Sarımsakları bir kapta ezin
Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun
İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın
Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun
Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
But dolması hepinize afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul