Yalnız Mesajı Göster

Ka$Arlı Tavuk Sarması.,

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ka$Arlı Tavuk Sarması.,



Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ

Yemegin Yapilisi
Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın
Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın
Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniza
AFIYET OLSUN


Alıntı Yaparak Cevapla