Konu
:
Ka$Arlı Tavuk Sarması.,
Yalnız Mesajı Göster
Ka$Arlı Tavuk Sarması.,
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ka$Arlı Tavuk Sarması.,
Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ
Yemegin Yapilisi
Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın
Tavukların içine bu harcı doldurun
Rulo biçiminde sarın
Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın
Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın
Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun
Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz
a
AFIYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul