Konu
:
Kanyaklı Ve Elmalı Toplar
Yalnız Mesajı Göster
Kanyaklı Ve Elmalı Toplar
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kanyaklı Ve Elmalı Toplar
2 paket pötibör bisküvi
2 çorba kaşığı kakao
200 gr bitter çikolata
2 kırmızı elma
1 kahve fincanı süt
2 çorba kaşığı kanyak
Üzeri için:
4 çorba kaşığı toz hindistancevizi
4 çorba kaşığı file badem
4 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı
Bisküvileri robotta ezip toz haline getirin
Çikolatayı rendeleyin ya da bıçakla kıyın
Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin
Bisküvileri bir kaba alın
Elma, çikolata, süt, kakao ve kanyağı ekleyip hamur kıvamında yoğurun
Karışımı bir kaba alıp buzdolabında dinlendirin
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın
Antepfıstığı, hindistancevizi ve file bademe bulayıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul