Yalnız Mesajı Göster

Kanyaklı Ve Elmalı Toplar

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kanyaklı Ve Elmalı Toplar






  • 2 paket pötibör bisküvi
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • 200 gr bitter çikolata
  • 2 kırmızı elma
  • 1 kahve fincanı süt
  • 2 çorba kaşığı kanyak
Üzeri için:
  • 4 çorba kaşığı toz hindistancevizi
  • 4 çorba kaşığı file badem
  • 4 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı
Bisküvileri robotta ezip toz haline getirin Çikolatayı rendeleyin ya da bıçakla kıyın Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin

Bisküvileri bir kaba alın Elma, çikolata, süt, kakao ve kanyağı ekleyip hamur kıvamında yoğurun

Karışımı bir kaba alıp buzdolabında dinlendirin Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın Antepfıstığı, hindistancevizi ve file bademe bulayıp servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla