Yalnız Mesajı Göster

Pesto Soslu Izgara Hellim

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pesto Soslu Izgara Hellim





  • 8 dilim hellim peyniri
  • 1 domates
  • 10~12 dal fesleğen
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı dolmalık fıstık
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Süslemek için
  • Taze fesleğen yaprakları

Fesleğen sos için, fesleğen yapraklarını temizleyip mutfak robotuna alın Sarımsak, zeytinyağı ve dolmalık fıstıkları ilave edip 3-4 dakika ezin
Domatesi yıkayıp kabuklarını soymadan dilimleyin Hellim peynirlerini ve domates dilimlerini ızgarada kızartın Servis tabağına alıp üzerine pesto sosu sürün Taze fesleğen yaprakları ile süsleyip sıcak veya ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla