Konu
:
Pazı Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Pazı Sosu
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazı Sosu
Pazı Sosu (Fransa)
Pazı Sosu (Fransa)
2 yaprak pazı
1 çay bardağı et suyu
1 su bardağı krema
1 küçük soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz karabiber
Tavaya tereyağı konur eriyince ince kıyılmış soğan eklenir pembeleştirilir
İri kıyılmış pazı atılır gevşeyene dek pişirilir
Üzerine et suyu katılır tuz ve karabiber serpilir bir taşım kaynatılır
Ateşten almadan hemen önce krema eklenir karıştırılır
Robottan geçirilir
Balık yemeklerinin yanında servise sunulur
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul