Konu
:
DoŁмαŁαR .
Yalnız Mesajı Göster
DoŁмαŁαR .
11-29-2012
#
9
Prof. Dr. Sinsi
DoŁмαŁαR .
Bütün Lahana Dolması
Malzemeler
1 ufak lahana
1kg kuşbaşı et
1adet soğan
3kaşık sıvıyağ
1kaşık salça
1bardak un
su
tuz
Hazırlanışı
Soğanı rendeleyin bir tavada et ile beraber kavurun, salçasını karıştırın pişsinler
Lahanaya tepesinden bir kapak açın şeklini bozmadan içini oyun
Boşluk kısma etli harcı doldurun ve kullanacağınız tencereye oturtun
Eti pişirdiğiniz tavayı su ile çalkalayarak tencereye dökün suyunu tamamlayın
Unu az su ile hamur yapın, merdaneyle tencerenin ağzı kadar açın ve kapak gibi yayın
Üzerine de kapağını kapatın kısık ateşte 3 saat pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul