Konu
:
Et Ve Tavuk Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Et Ve Tavuk Yemekleri
11-29-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Et Ve Tavuk Yemekleri
öğrenci yemeği
MALZEMELER:
*4 Su barda ı pirinç
*1kilo kavurma
*5 bardak su
*4 tane patlıcan
*4 tane havuç
*6 tane patates
*1 konserve mısr
*1 konserve bezelye
*yeteri kadar tuz
*kızartmak için zeytinya (patlıcan havuç patates)
*pilav için 1paket ya
YAPILIŞI
Önce pirinç pilavını normal şekilde yapılır
pilav pişerken kızrtma tenceresinde patatesler sonra havuçlar sonra patlıcanlar kızartılır tabi iste e göre do ranarak kavurma ısıtılır
derin bir tencereye önce pişmiş eti yayarız sonra etin üstünü kapatacak şekilde pilavı koyarız sonra pi
lavın üstüne bezelyeleri dökeriz sonra yine pilavı yayar üstüne patatesleri sonra pilav sonra havuç sonra pilav sonra patlıcan sonra pilav sonra mısır sonra kalan pilavı dökeriz hepsi pasta gibi kat kat olur
tencereye 1kaşıkla basarız tencereyi ya tepsiye yada geniş büyük bi taba a ters çeviriz yanlarına kıvırcık salatası yaparız afiyet olsun
Not: ters çevirirken dikkatli olun ortalığı batırmayın benim gibi temizlemesi canımı çıkardı yaaaa
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul