Konu
:
Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?
Yalnız Mesajı Göster
Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?
Çiğ tüketilmesi gereken besinlerde vitamin ve mineraller korunmuştur
Pişirme işleminde kaybolmadıkları için vücut için çok daha faydalı olabilmektedir
Örneğin çilek, ahududu gibi meyveler lif açısından zengindir ve az şeker içerir
Lahana kanser riskini azaltır, fındık kardiyovasküler hastalıklara karşı vücudu korur
Çiğ tüketilmesi gereken besinler arasında ilk sıralarda, dişler ve akciğer için faydalı olan, kan şekerini düşüren elma; kalp rahatsızlıklarına karşı koruyan soğan ve sarımsak; antioksidan açısından zengin olan nar bulunur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul