Yalnız Mesajı Göster

Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyeleri

Eski 11-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyeleri

Çok güzel öneriler var Ama lütfen çocuklara hediye alırken vurdulu kırdılı şiddete yönlendirecek hediyeler almamaya çalışalım Özellikle doğum günlerinde bir sürü hediye geliyor çocuklarımıza silah tabanca gibi ya da aile büyükleri tarafından da böyle şeyler hediye ediliyor Bunlar yerine daha güzel alışkanlıklar kazanabilecekleri hediyeler alsak çocuklarımıza Mesela geçenlerde bir arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı Arkadaşım grup hediye diye bir sitede grup kurmuş oğlu adına faceboktan davet geldi bana da İşte para toplanıyor isterlerse bir kartta yükletebiliyorlarmış Bende katıldım hediye alacaktım zaten o parayı oraya yatırdım Sonra konusurken söyle gitar istiyormuş oğlu güzelde para toplanmış eksik kalan parayı da yine siteden kendileri tamamlamışlar gitar almışlar Çocuk için ne kadar güzel bir olay Alıp iki gün sonra kıracağı ve kendisine bir getirisi olmayan bir oyuncak yerine güzel bir beceri kazanmış olacak Almış olmak için hediye almayalım çocuklara çok etkiliyor gelişimini kendilerine katkısı olacak şeyler alalım
Alıntı Yaparak Cevapla