11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş

Mutsuz kadın tehlikelidir Albümünüzde “Huysuz” adlı bir şarkı var Parçada diyorsunuz ki, “Huysuz ve mutsuz kadın olmak istemiyorum ” Yalnız kadın, ‘huysuz’ mu oluyor sizce?
Pınar Aylin fotoğrafları için tıklayın  
- Boşandıktan sonra karşı cinse güven sorunu yaşamaya başladım Bir süre sonra bu durum öyle bir raddeye geldi ki, neredeyse kendimden ümidi kesiyordum Kimseyi beğenemez, kimseye güvenemez oldum Buları yaşarken şu an birlikte olduğum insan çıktı karşıma Bu şarkıyı yazdığım sırada yalnız değildim Dolayısıyla etrafımdaki kız arkadaşlarımdan etkilenerek yazdım Yalnız kadın huysuz ve mutsuz mudur sorunuza gelirsek  Bu tamamen hayattan ne beklediğine bağlı Hepimizin diplerde bir yol arkadaşı beklentisi var Çok güçlü de olsan, bunu istiyorsun, bekliyorsun Bazısı itiraf ediyor, bazısı edemiyor Bazısı ümidi kesiyor, “ıstemiyorum” diyor ama içten içe istiyor Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır Bunu paylaşacağım kimse yoksa, mutsuz ve huysuz olmak çok normaldir
Mutsuz ve huysuz kadın, ayrıca tehlikeli midir?
- Evet, tehlike potansiyeli çok yüksektir Gerçek aşkı yaşayanlar az da olsa varken, diğer gözler onlara negatif bakıyor Kadınlar, duygusal varlıklar Duygusal insanlar, olaylardan daha çok etkileniyor ve hasarlar daha büyük oluyor Bu hasarların da ortaya çıkış şekli çeşit çeşit Bazısında o hasar dışarıya agresiflik olarak yansıyor ışte bu tehlikeli oluyor Bu kadınlardan ben hep korkmuş ve uzak durmuşumdur
Bir kadın ne ister? Yani bir kadın için güvenmek, sevilmek, sevişmekten daha mı önemli midir?
- İşte bu bizim duygusal tarafımız Kedi gibiyiz Sevildikçe sokulalım, sokuldukça sevilelim  Kadın hiçbir zaman ilk gördüğü adam için, “aa ben bununla bir sevişeyim” demez Güvenmek ve sevmek ister Zaten sevdiğin adamla da sevişirsin Kadın ile erkek arasındaki en büyük fark budur
Sevişmek sizin hayatınızda ikinci sırada yer alıyor o zaman?
- Evet  Önce sevilmek, sonra sevişmek isterim Sevilmenin içinde güven de vardır Bu iki duyguyu birbirinden çok ayırmıyorum Sevgiyle güven ayrı kavramlar değildir
|
|
|