Yalnız Mesajı Göster

Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş

Marka olmama az kaldı “Bir televizyon projem var Hayata geçirirsem, ‘marka’ olacağım şu an marka değilim ama olma yolunda ilerliyorum Bu proje hakkında çok şey söylemek istemiyorum Ama Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış bir sitcom olacağını söyleyebilirim Ön hazırlıklar bitti Sadece imza atacağım günü bekliyorum Bu da çok yakın zamanda olacak Bu sitcom’um hikâyesi de dahil her şeyi bana ait Oyuncu olarak da ekranda olacağım

Okan Bayülgen’le yaptığım röportajda ilginç bir yorumda bulundu Dedi ki; “Bekar kadınlar ve erkekler, sürtünerek durabildikleri bir gece kulübüne, çocuk sahibi olmak için giderler” Ne diyorsunuz?
- Evet, doğru Hepimiz sosyal ortamlarda bulunuyoruz Özellikle bekar olan 30 yaş üstü kadın ve erkeklerin buluştuğu belli noktalar var Millet bu ortamlara eğlenmek için gitmiyor Buraya sadece bakmak ve bakılmak için gidiyorlar Amaç belli; partner bulmak Ama ben şimdiye kadar oralarda tanışıp da doğru düzgün bir ilişki yaşayan çift görmedim Aşk dedikleri, insanın karşısına hesaplı, kitaplı gelmiyor Beklemediğin bir zamanda “dan” diye çıkıveriyor O yüzden millet oralara kendini oyalamaya gidiyor

Alıntı Yaparak Cevapla