Yalnız Mesajı Göster

Senin İçin Öürüm Dedim İnanmadın

Eski 08-26-2007   #1
Gözyaşı

Senin İçin Öürüm Dedim İnanmadın

Sinop'ta, Kendisini Terk Eden Nurcan Yılmaz'la Barışma Girişimi Sonuçsuz Kalınca Çenesine Dayadığı Ruhsatlı Tabancasını Ateşleyip Yaşamına Son Verdi

Sinop’ta, kendisini terk eden Nurcan Yılmaz’la barışma girişimi sonuçsuz kalınca çenesine dayadığı ruhsatlı tabancasını ateşleyip yaşamına son veren İstanbul Bağcılar Adliyesi Hákimi 47 yaşındaki Eyyüp Yılmaz’ın, eşinin cep telefonuna çok sayıda mesaj gönderdiği ortaya çıktı

Hákim Yılmaz’ın eşine geçtiği ve tutanakla tespit edilen mesajlarda, ’Öldükten sonra mı bana inanacaksın?’, ’Senin için ölürüm demiştim, inanmadın, inanacaksın tek kadınım’ yazıları tespit edildi Eşi gözü önünde intihar eden Nurcan Yılmaz, "Eyyüp bana ’Sana öyle bir şey yaşatacağım ki bir daha unutamayacaksın’ demişti Bunu yaptı Hálá şoktayım" dedi Eşiyle olan tartışmaların genellikle kıskançlık yüzünden çıktığını söyleyen Nurcan Yılmaz, "Her tartışmada bana ’Seven insan, sevdiği için ölmeli, öldürmeli’ diyordu Alkol problemi vardı Terapi görüyordu Aniden belinden tabancayı çıkartıp gözlerimin önünde çenesine tutup ateşledi" dedi