Konu
:
Çay Tadım Sözlüğü
Yalnız Mesajı Göster
Çay Tadım Sözlüğü
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çay Tadım Sözlüğü
Çay Tadım Sözlüğü
A
Almondy
Bademsi
Badem lezzetindeki dem
Astringent
Burukluk
Tadı buruk, ancak aside çalan dem
Aroma
Yüksek rakımlarda yetişen çay posalarında daha çok görülür
Attractive
Cazip
Yapısı ve boyutu uygun renkli kuru çay yaprağı
Bu açıklama her zaman iyi kalitenin bir göstergesi değildir
İyi kaliteye sahip çay demi
Autumnal
Sonbahara özgü
Sezonun bitimine doğru üretilen kuru çayların kırmızımsı görünüşü,
Hindistan'ın kuzeyinde sonbaharda yetiştirilen çaylardan elde edilen dem
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul