Konu
:
Tunka Web Çewiri 1.1 İndir
Yalnız Mesajı Göster
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tunka Web Çewiri 1
1
Sürüm
: 1
1
Boyut
: 8
8 Mb
Kullanım İzni
: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Dil
: Türkçe
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)
Üretici Firma
:
Tunka Yazılım
Tanıtım:
Web Çewiri internet üzerinden ingilizce web sitelerinin Türkçe'ye çevrimi için kullanılmak üzere geliştirilmiş bir uygulama
Uzun zamandır kullanıyorum ve oldukça başarılı, kelime bazında çeviri yapan program bazen anlamsız cümleler kuruyor olsa da İngilizce bilmeyen arkadaşların büyük yardımcısı olacaktır
Programın kullanımı oldukça basit internet explorer gibi adres çubuğuna Türkçe'ye çevirmek istediğiniz web sitesinin adresini yazmanız ve web sitesi tamamen açılıncaya kadar beklemeniz gerekiyor
Site tamamen açıldığında üst görev çubuğundaki 'Çevir' düğmesine bastığınızda site birkaç saniye içerisinde Türkçe oluyor
Ancak site içerisinden bile olsa her yeni sayfa açışınızda çeviri işlemini tekrarlamanız gerekiyor, program ekranda görüdüğü sayfayı çevirme kabiliyetine sahip ama sadece web sitelerini mi çeviriyor? Hayır
Çevrimdışı çeviri yapmanız da mümkün ancak çevireceğiniz belgenin html formatında olması gerekiyor
Çevirmek istediğiniz belgeyi ceviri
html olarak kaydedip programda açarsanız yine aynı çeviri işlemlerini takip edip çevirinizi gerçekleştirebilirsiniz
Kurulum WebCewiri
zip dosyasının içerisindedir, dosya içerisinde iki adet kurulum dosyası bulunmaktadır
Öncelikle WebCewiri paketini kurun, arkasından Web Çewiri v1
1 Update + Skin Changer programını kurun
İkinci kurulum güncelleştirme dosyasıdır ve tüm sistemlerde çalışması için mutlaka kurulması gerekir
Artık dilini anlamadığınız web sitesi kalmayacak
Programı yazan Tunka Yazılım'a teşekkürler, oldukça başarılı bir çalışma
Tunka Web Çewiri 1
1
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul