Konu
:
Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi
Yalnız Mesajı Göster
Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi
11-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi
Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi
Nane :
Çorbalardan sebzelere kadar birçok yemekte kullanılır
Etlerden koyun ve kuzuya konulur
Ayrıca genellikle salatalarda da kullanılır
Narenciye
: Portakal, limon, greyfurt, mandalina, bergamut ve turunç
Naturel
: Doğal
Nötr (Neutre)
: Tarafsız, sade
Nua (Noix) : a- Dana budundaki cevize benzeyen kemiksiz kaba et
b- Deniz ürünü olan Tarak'ın yenen bölümü
Nuga-Nugatin :
Kırık veya file bademe karamela karıştırılmış pastacılık unsuru
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul